ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
 

Внимание! Стоки в категория РАЗПРОДАЖБА подлежат на връщане и рекламации само в случаите на фабричен дефект и ако сме уведомени за това в деня на получаване на пратката от клиента!

Връщане и замяна се приемат само когато клиентът е заплатил пощенските разходи и пратката е изпратена с опция за ПРЕГЛЕД.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:
 

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офис на Рапидо;

1.1.3 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл: info@doublered.bg) или устно (по телефон: 0889 60 61 62), в срок не по-дълъг от 14 работни дни.


.Връщането се допуска при следните условия:

• Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от DOUBLERED електронен адрес (info@doublered.bg) или устно (по телефон: +359 889 60 61 62), в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка, описание на артикулите, които връща.

• Стоката да не е използвана, няма следи от употреба или промени, да е с оригинална опаковка, с оригинални етикети.
• Клиентът съгласува с представител на Doublered,
 адресът на който Doublered желае да получи обратно стоката.
• Doublered си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.
 

1.1.5 Срок за възстановяване на суми платени с карта или наложен платеж.
- Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Doublered  възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
 

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

  -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката

  -грешката е настъпила в резултат на наша вина

  -продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва

ЗА ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТ, СЛЕДВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ, КОИТО СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ:


АКО НЕ Е ИЗТЕКЪЛ 14-ДНЕВНИЯ СРОК, ИЗПРАТЕТЕ ПРАТКАТА КАТО ЗАПЛАТИТЕ КУРИЕРСКИТЕ РАЗХОДИ НА АДРЕС: гр.Велико Търново, ул.Слънце 2 Б, за Doublered, тел.0889 60 61 62 ;

ПОПЪЛНЕТЕ ДАННИТЕ ЗА ВАШАТА БАНКОВА СМЕТКА И ПОРЪЧКАТА ИЛИ НИ ГИ ИЗПРАТЕТЕ НА INFO@DOUBLERED.BG:

БАНКА:……………………………………………………………………………………………………………………….
IBAN:………………………………………………………………………………………………………………………….
ТИТУЛЯР:……………………………………………………………………………………………………………………
№ НА ПОРЪЧКА:…………………………………………………………………………………………………………..
ИМЕНА НА КЛИЕНТА:…………………………………………………………………………………………………….
ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА: ………………………………………………………………………………………………….


ПАРИТЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ЕДИНСТВЕНО ПО БАНКОВ ПЪТ И DOUBLERED НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПОЛУЧЕНИ ПЛАЩАНИЯ, В СЛУЧАЙ ЧЕ КЛИЕНТЪТ НЕ Е ПРЕДОСТАВИЛ КОРЕКТНИ ДАННИ ЗА ПОРЪЧКАТА И БАНКОВАТА СМЕТКА!

 

РЕКЛАМАЦИИ:
Рекламация за фабрична повреда на продукт се приема само в деня на получаване на пратката от клиента. За целта трябва да бъдем уведомени по телефон или писмено по ел.поща за възникналият дефект в рамките на календарния ден, в който е извършена доставката.

За продуктите не се предлага гаранция и при неспазване на горепосочените условия, рекламации няма да бъдат удобрявани.